Aké rukavice si vybrať pre MMA?

20.05.2024 09:00 Zmiešané bojové umenia sú športom, ktorý si vyžaduje správne vybavenie na zabezpečenie bezpečného a efektívneho tréningu. Jednou z najdôležitejších častí vybavenia sú rukavice. Leone je značka, ktorá ponúka širokú... The post Aké rukavice si vybrať pre MMA? first appeared on Magazín Adresár.

Preliačiny na aute spôsobené vandalizmom – čo s tým?

20.05.2024 09:00 Vandalizmus na aute je nepríjemný zážitok, ktorý môže značne poškodiť vozidlo. Vandali spôsobujú svojim vyčíňaním rôzne druhy poškodenia – zničené pneumatiky, rozbité… The post Preliačiny na aute spôsobené vandalizmom – čo s tým? appeared first on Vidiečan.sk.

Revolučná PDR metóda: Vyrieši problém s preliačinou na aute

20.05.2024 09:00 Žijeme v rýchlej dobe, kedy čas stojí viac ako peniaze. Motoristi by vedeli rozprávať celé príbehy o tom, ako ich opravy vozidla stáli veľmi veľa času. Napríklad v prípade opravy preliačin na aute pomocou lakovania. Vedeli ste, že preliačiny je možné odstrániť aj bez agresívneho zásahu do laku vozidla? Existuje revolučná metóda opravy preliačin, ktorá ušetrí čas i peniaze The post Revolučná PDR metóda: Vyrieši problém s preliačinou na aute appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných.

Prečo vybrať pre pôrod novú pôrodnicu Bory

20.05.2024 09:00 Otvorením novej Nemocnice Bory sa ľuďom z celého Slovenska naskytla príležitosť starať sa o svoje zdravie na špičkovej úrovni. Odľahlo hlavne budúcim... The post Prečo vybrať pre pôrod novú pôrodnicu Bory first appeared on Internetový magazín dt.sk.

Hisense sa nasťahoval do domovov hráčov jedného z najprestížnejších futbalových tímov sveta, v klube Paris Saint-Germain

20.05.2024 09:00 Apríl 2022 – Technologická spoločnosť Hisense je už druhý rok po sebe globálnym partnerom profesionálneho futbalového tímu Paris Saint-Germain, v ktorom pôsobia najväčšie svetové hviezdy na čele s útočníkom Lionelom Messim, ktorý počas svojej profesionálnej kariéry odohral viac ako 900 zápasov a je sedemnásobným držiteľom Zlatej lopty a šesťnásobným víťazom Zlatej kopačky.

Zdravý spánok: Ako matrace Benab.sk zlepšujú váš spánok

20.05.2024 09:00 Spánok je dôležitý stav pre človeka v akomkoľvek veku. Práve v noci sa celé telo obnovuje, takže keď sa človek zobudí, je produktívny a cíti sa dobre.

Viete, ako postupovať a na čo si dať pozor pri núdzovom zastavení na diaľnici?

20.05.2024 09:00 Jazdiť po diaľnici nie je ťažké. Bez problémov to zvládne aj mierne pokročilý vodič. Treba však mať na pamäti vysokú rýchlosť a… The post Viete, ako postupovať a na čo si dať pozor pri núdzovom zastavení na diaľnici? appeared first on Hybridné auto.sk.

Koliba Vydrovo v Čiernom Balogu

19.05.2024 23:00 Historická cesta vláčikom Vydrovskou dolinou Historickým vláčikom sme zavítali do Vydrovskej doliny. Je to údolie dlhé asi 4 km v pohorí Veporských vrchov. Dolinou prechádza potok Vydrovo a veľký úsek v nej obsadzuje trať Čiernohronskej železnice. Z Čiernohronskej železnice sa cesta na historickom vlaku vinie úzkokoľajnou traťou obklopenou zeleným hájom. Tento romantický spôsob cestovania je The post Koliba Vydrovo v Čiernom Balogu appeared first on salkakavy.sk.

Prírodná oáza oddychu: Zvýraznite záhradu tehlovou stenou

19.05.2024 23:00 Trendy v záhradnom dizajne sa už dávno nezameriavajú len na okrasné rastliny a dokonalý anglický trávnik. Nahliadnite do sveta záhrad, v ktorom… The post Prírodná oáza oddychu: Zvýraznite záhradu tehlovou stenou appeared first on Magazín Village.

Pražiareň kávy Classic Coffee v Piešťanoch

19.05.2024 23:00 Oáza kávy v srdci Piešťan Už od roku 1993 pôsobí v Piešťanoch malý klenot medzi kaviarňami, ktorý je známy svojou rodinnou atmosférou a exkluzívnym prístupom k príprave kávy. Pražiareň kávy Classic Coffee je nielen miestom pre milovníkov kávy, ale aj útočiskom pre tých, ktorí si potrpia na čerstvosť a kvalitu. Poďme spolu navštíviť túto kaviareň, The post Pražiareň kávy Classic Coffee v Piešťanoch appeared first on salkakavy.sk.

DEPO Café v Telgárte

19.05.2024 12:30 Odkaz na železničnú históriu: DEPO Café v Telgárte je jedinečná kaviareň situovaná v historickom vagóne. Je to kaviareň, ktorá svojím interiérom vzdáva hold železničnej histórii a ponúka príjemné prostredie. Nachádza sa v obci Telgárt, v srdci Horehronia, oblasti známej pre nádhernú prírodu a bohatú históriu, kde dominuje pohľad na impozantný Chmarošský viadukt – najznámejší a The post DEPO Café v Telgárte appeared first on salkakavy.sk.

Staničná reštaurácia Lampáreň v Čiernom Balogu

19.05.2024 12:30 Zastávka na ceste železničnou históriou Čiernohronská železnica je historická lesná železnica nachádzajúca sa v Čiernom Balogu. Je skvostom, ktorý vás prenesie späť do čias, keď sa na týchto koľajniciach vozilo drevo z hlbokých lesov. Počas našej návštevy sme mali možnosť prejsť sa touto malebnou traťou a vychutnať si pôvabné scenérie, ktoré región ponúka. Po skončení The post Staničná reštaurácia Lampáreň v Čiernom Balogu appeared first on salkakavy.sk.

Pánska polokošeľa. Niekto ju nenávidí, niekto miluje

19.05.2024 12:30 Hovorí sa, že nič by sme nemali robiť na polovicu. V niektorých prípadoch je polovica perfektným ťahom. Napríklad v prípade polokošieľ. Tento typ oblečenia, ktorý v sebe spája niečo medzi tričkom a košeľou je kontroverzným kúskom v šatníku pánov. Niektorí z nich nedajú na polokošeľu dopustiť a iní ju z duše nenávidia. Odkiaľ sa vzali polokošele Aj najväčší odporcovia polokošieľ im možno dajú ... Príspevok Pánska polokošeľa. Niekto ju nenávidí, niekto miluje zobrazený najskôr Popchips.sk.

Štvorkolky v rukách záchranárov – ako pomáhajú a prečo sú nenahraditeľné?

19.05.2024 02:45 Štvorkolky sú v súčasnosti neoddeliteľnou súčasťou záchranných zložiek. Používajú ich hasiči, policajti, horskí záchranári, záchranári vrtuľníkovej služby a aj záchranári civilnej ochrany. Integrácia štvoriek do záchranných operácií je výrazným krokom… The post Štvorkolky v rukách záchranárov – ako pomáhajú a prečo sú nenahraditeľné? appeared first on Slovak magazín.

Nový Startup FUERGY

19.05.2024 02:45 Pre koho je produkt/služba vhodný/á? S našimi riešeniami vie ušetriť každý odberateľ alebo výrobca elektrickej energie. Výsledný finančný efekt však vždy záleží od profilu výroby a spotreby elektrickej energie u zákazníka a od jeho celkového regulačného potenciálu. Čím viac vieme výrobu a spotrebu energie u zákazníka regulovať, či už prostredníctvom batériového úložiska alebo služby flexibility, The post Nový Startup FUERGY appeared first on Infostránka.sk.